Gecertificeerd technisch personeel

Bij duurzaamheidsteam weten we dat specifiek geschoold en gecertificeerd personeel voor iedere opdrachtgever een directe meerwaarde biedt. Daarom scholen wij zowel extern als intern ons personeel in de vakgebieden warmtepompen en zonnepanelen.

Zeker in een relatief nieuwe markt als die van warmtepompen is gespecialiseerd personeel schaars. Ook is er vaak onduidelijkheid over welke opleidingen en certificeringen verplicht zijn. Bij duurzaamheidsteam scholen wij ons personeel voor het plaatsen en monteren van alle veel voorkomende warmtepompen en wordt er daarnaast ook geschoold in de service en onderhoud van de warmtepompen.

Vanwege de koudetechniek die wordt toegepast bij de warmtepompen is het verplicht voor installateurs voor het inregelen van het warmtepomp systeem dat zij beschikken over de BRL 200 certificering (voorheen F-gassen categorie II). Daarnaast is de opdrachtgever als bedrijf verplicht om aan de BRL 100 te voldoen. Via een opleidingstraject dat bestaat uit een gedeelte theorie en een gedeelte praktijk stomen wij ons personeel klaar voor het STEK-examen BRL 200.

Met deze scholingen en trainingen op zak is iedere warmtepomp installateur die wij leveren volledig up-to-date en volledig gekwalificeerd om warmtepompen te monteren.

Menu