Over Duurzaamheidsteam

Wij van duurzaamheidsteam richten ons op technisch personeel dat zich specialiseert in de installatie van duurzame oplossingen in de bouw. Met louter gecertificeerde technische krachten bieden wij onze opdrachtgevers vakmensen die direct inzetbaar zijn in projecten waar verduurzaamd wordt.

Door de jaren heen hebben we verschillende energiebronnen achter ons gelaten die belastend waren voor het milieu. Telkens wordt er gekeken naar duurzame mogelijkheden om energie op te wekken. Nu de gaskraan wordt dichtgedraaid en er geen gasaansluitingen meer worden aangelegd in de nieuwbouw staat de volgende energietransitie voor de deur. Zowel personeel als werkgevers moeten voorbereid zijn op alternatieve energiebronnen en de overstap maken naar de warmtepomp en zonnepanelen.

Vanuit de groene gedachte dat de aarde niet onuitputtelijk is en het milieu voor nu en de toekomst voor ons allen van belang is treden wij als intermediar op om vakmensen voor te bereiden op de duurzame technieken van de toekomst en de opdrachtgevers de kundige vakmensen te bieden om de duurzame oplossingen toe te passen in de woning- en utiliteitsbouw.

Menu